close

Contact rapid

Instgaz Targu Mures - firma autorizata ANRE va ofera solutii tehnice pertinente si testate in piata, de peste 20 de ani!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  INSTGAZ TARGU MURES - FIRMA ACREDITATA ANRE

  Extinderi retele de gaze naturale

  InstGaz este autorizata de ANRE pentru proiectare si executie de extinderi retele de gaze naturale

  INSTGAZ TARGU MURES - FIRMA ACREDITATA ANRE

  Extinderi retele de gaze naturale

  InstGaz este autorizata de ANRE pentru proiectare si executie de extinderi retele de gaze naturale

  InstGaz

  Extinderi retele de gaze naturale Targu Mures

  Unul din obiectele de activitate ale InstGaz este extinderea de retele de gaze naturale in vederea modernizarii si obtinerii unui grad de confort optim pentru comunitati. Extinderea retelelor de gaze naturale este un lucru firesc mai ales in zonele in care aceste investitii se justifica.

  Orasele sunt in continua dezvoltare, reteaua de gaze naturale necesitand extinderi, bransamente, refacere de terasamente etc. Punem umarul la construirea si extinderea unor retele inteligente de distributie a gazelor naturale. 

  Extindem conducte de gaze naturale si retele de distributie gaze naturale, indiferent de complexitatea sau anvergura lucrarilor. Experienta si perfectionarea continua ne recomanda.

  Proiectare si exectie

  Extindere retele de distributie gaze catre zonele cu constructii noi

  Fideli misiunii noastre, ne ocupam de toata logistica necesara extinderii de retele de gaz in Targu Mures. Astfel, suntem alaturi de clientii nostri persoane fizice sau juridice atat cu partea de proiectare cat si cu partea de executie efectiva a extinderii retelei de gaze naturale.

  Nu exista inca o conducta de gaz pe strada ta? Apeleaza cu incedere la noi si ne ocupam atat de extinderea retelei de gaz cat si de bransament.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.